Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Brunei

Onroerend goed te koop in Brunei Darussalam

Brunei of het Sultanaat van Brunei, officieel Nagara Brunei Darussalam genoemd, is een kleine natie op het eiland Borneo, verdeeld in twee delen. Het grenst aan Maleisië en kijkt uit over de Zuid-Chinese Zee. Het staat bekend om zijn stranden en tropische bossen, waarvan de meeste deel uitmaken van beschermde reservaten die worden gekenmerkt door een grote biodiversiteit. De hoofdstad, Bandar Seri Begawan, is de thuisbasis van de weelderige moskee van Jame'Asr Hassanil Bolkiah, met zijn 29 gouden koepels. Het prachtige paleis van de hoofdstad, Istana Nurul Iman, is de residentie van de huidige sultan van Brunei. Met uitzondering van de kust die uitkijkt op de Zuid-Chinese Zee, grenst het volledig aan Maleisië.

Volgens een prijsindex gepubliceerd door de Monetary Authority Brunei Darussalam (AMBD) daalde de gemiddelde aankoopprijs van onroerend goed te koop in Brunei met 11% op jaarbasis.

De centrale bank publiceerde vandaag haar eerste prijsindex voor woningen (RPPI), die de omstandigheden op de vastgoedmarkt beoordeelt en veranderingen in de gemiddelde prijs van woningen in alle vier de districten volgt.

De AMBD beweerde dat de index van de onroerendgoedprijs te koop in Brunei de betaalbaarheid van het eigenwoningbezit in Brunei zou meten en ook zou kunnen dienen als een macro-economische indicator van economische groei en financiële stabiliteit.

De meeste transacties voor onroerend goed te koop in Brunei zijn eengezinswoningen (51%), gevolgd door rijtjeshuizen (22%), rijtjeshuizen (16%), appartementen (7%) en land (4%).

Een studie uitgevoerd door University Brunei Darussalam vorig jaar wees uit dat familierelaties en volkshuisvestingsbeleid de patronen van het kopen van onroerend goed te koop in Brunei aanzienlijk hebben beïnvloed.

Brunei heeft een unieke vastgoedmarkt vanwege de aanwezigheid van een enorm aanbod van sociale woningen voor burgers.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 3313

Verkoop 2 Slaapkamers, Brunei, Bandar Seri Begawan, Bandar Seri Begawan, center

940,000.00EUR
Verkoop
2 Slaapkamers

100 m²
Lilium Garden ligger sentralt i et fredelig boligområde, kun femten minutters spasertur fra Sides sandstrender. Tomten hij begroet av 7 lukseriøse blo...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB